Életet mentett a BAZ megyei településen a hős rendőr

Megosztás

Oda rohant be két életet megmenteni, ahonnan mások már csak kifelé menekülnének. Ennek köszönheti életét két boldvai fiatal.

Az eseményről a Borsod megyei rendőrség adott hírt saját közösségi oldalán. “Helyszín Boldva – Senki nem jött ki csak a füst. A koromsötét vastag füst. A házban pedig két fiatal aludt. Ekkor telefonáltak a helyi körzeti megbízottnak, s mint később kiderült ez életmentő ötlet volt.

Hevele István György rendőr törzszászlós, az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársa miután megérkezett a füst burkolta házhoz azonnal cselekedett. A maró-, és sűrű füst ellenére – az egyébként már hazafelé tartó – rendőr bement a szobába, és felébresztette az ott alvó fiatal párt, akik kiszaladtak az udvarra.

Kollégánk megtette a szükséges intézkedéseket, az időközben kiérkező tűzoltók pedig befejezték a katasztrófa elhárítását, így nem sérült meg senki” – írták. Mint utóbb kiderült a kályhacső dugult el, ezért ömlött a füst a szobába. A katasztrófavédelem munkatársainak meglátása alapján, a gyors rendőri beavatkozás megmentette a fiatalok életét.

Az életmentő rendőr

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek